CONVERSE ALL STARS

Η Converse All Stars κοινότητα είναι μια παγκόσμια κολεκτίβα που συνδέει ανερχόμενους δημιουργούς μέσω συναρπαστικών εμπειριών, ευκαιριών καθοδήγησης από μέντορες, ανάθεσης εργασίας και πολλά άλλα.

Το πρόγραμμα All Stars δημιουργήθηκε για την υποστήριξη ανερχόμενων δημιουργών παγκοσμίως. 

Αρκετά ανεξάρτητοι ώστε να μην ακολουθούν τις τάσεις, οι All Stars διαμορφώνουν το μέλλον και εκφράζουν τη δημιουργικότητα με τους δικούς τους όρους.

 

Οι All Stars έχουν πρόσβαση σε παγκόσμιες εμπειρίες, networking εκδηλώσεις & την ευκαιρία να τους ανατεθεί εργασία και να υποβάλουν αίτηση για χρηματοδότηση, αλλά και να συνεργαστούν με δημιουργούς από όλο τον κόσμο.

 

Θέλεις να γίνεις μέλος; Κάντε scroll για να δεις τι κάνουν οι σημερινοί All Stars και πώς μπορείς να υποβάλεις την αίτηση σου! 

Είσαι ο επόμενος All Star;

Οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα All Stars 2024 θα ανοίξουν από τις 30 Απριλίου 2024 και θα κλείσουν στις 15 Μαίου 07:00 π.μ. 2024.

FAQs

Τι ενέπνευσε το πρόγραμμα All Star;

Ως το αυθεντικό brand της νεανικής κουλτούρας, βρήκαμε την ευκαιρία να έχουμε έναν πιο στοχευμένο ρόλο στις κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τολμηρές ιδέες και να ενδυναμώσουμε τους ανερχόμενους δημιουργούς.

Υπάρχει ηλικιακή προϋπόθεση για το πρόγραμμα All Star;

Όλοι οι υποψήφιοι All Stars πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών ή να έχουν συμπληρώσει την ηλικία ενηλικίωσης στη δικαιοδοσία του τόπου κατοικίας τους.

Θα λάβω αμοιβή για την ένταξή μου στο πρόγραμμα All Star;

Δεν αμείβουμε τους All Stars για την ένταξή τους. Η συνεργασία μας βασίζεται σε ζωντανές και ψηφιακές εμπειρίες, δημιουργικές ευκαιρίες, ευκαιρίες προϊόντων και networking που παρέχει η Converse και ενεργή συμμετοχή. 

Μόλις ενταχθείτε στο πρόγραμμα Converse All Stars, εάν σας ανατεθεί να κάνετε συγκεκριμένη δουλειά με την Converse, θα αμειφθείτε σύμφωνα με ένα σύνολο όρων και προϋποθέσεων που καθορίζονται σε επίσημη νομική συμφωνία μεταξύ εσάς και της Converse.

Πού είναι ενεργό το πρόγραμμα Converse All Star;

Το πρόγραμμα All Star είναι ενεργό σε 33 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Αυτό περιλαμβάνει: Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Σαντιάγο, Σάο Πάολο, Λίμα, Μεξικό, Βερολίνο, Λονδίνο, Παρίσι, Ταλίν, Ρίγα, Βίλνιους, Βελιγράδι, Βουδαπέστη, Πράγα, Αθήνα, Βαρσοβία, Κωνσταντινούπολη, Ντέρμπαν, Γιοχάνεσμπουργκ, Κέιπ Τάουν, Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Όκλαντ, Τζακάρτα (Jabodetabek), Κουάλα Λουμπούρ, Κλάουνγκ Βάλεϊ, Μανίλα, Σιγκαπούρη, Χο Τσι Μινχ, Μπανγκόκ και Σεούλ. 

Πόσο καιρό μπορείτε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα All Star;

Το πρόγραμμα All Star εκτελείται σε ετήσιο κύκλο, που αρχίζει στα μέσα Ιουνίου και ολοκληρώνεται τον επόμενο Ιούνιο. Τα μέλη της κοινότητας All Star θα πρέπει να υποβάλουν εκ νέου αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα στο τέλος κάθε ετήσιου κύκλου και η επανεισαγωγή στο πρόγραμμα δεν είναι εγγυημένη.

Υπάρχουν προϋποθέσεις (προσόντα, εμπειρία ή εκπαίδευση) για να επιλεγεί κανείς ως All Star;

Όχι. Αναζητούμε άτομα που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη δημιουργική τους καριέρα και είναι ανοιχτά στη μάθηση, τη σύνδεση και τη συνεργασία με άλλους ανερχόμενους δημιουργούς.

Where is the Converse All Star Program active?

The All Star Program is active in 56 cities around the world. This includes: [to be updated when confirmed which communities we’re dissolving.

How long can you be a part of the All Star program?

The All Star Program runs on a yearly cycle, commencing in mid-June and concluding the following June. All Star community members will need to reapply for the program at the conclusion of each yearly cycle and readmission to the program is not guaranteed.

Are there prerequisites (qualifications, experience or education) to be selected as an All Star?

No. We are looking for individuals who want to take the next step in their creative careers and are open to learning, connecting, and collaborating with other emerging creatives.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ALL STAR

Αποκλειστικές εμπειρίες

Γίνε μέρος ενός global network από like-minded ανθρώπους.

Αμοιβόμενες  ευκαιρίες

Συνεργασία με την Converse μέσα από αμοιβόμενες ευκαιρίες. 

Στήριξη σε καριέρα

Ενίσχυσε την δημιουργικότητά σου με πρόσβαση σε πόρους και networking ευκαιρίες. 

Παγκόσμιες διασυνδέσεις

Άδραξε την ευκαιρία να χρηματοδοτήσεις το project σου.

Η CONVERSE στηρίζει την All Star Κοινότητα. 

 

Η Converse βάζει στόχο να δημιουργήσει πρωτοπόρες ευκαιρίες, ξεκινώντας έναν νέο δημιουργικό διάλογο με τους creatives.

 

Από το 2022 η Converse έχει υποστηρίξει πάνω από 85 All Star Projects παγκοσμίως. 

 

Photographer

Project

Garnet 

Project Type

NAME

Project Type

NAME

Project Type

NAME

Project Type

NAME

Project Type

NAME

Project Type

NAME

Photographer

Project

GARNET

Project Type

NAME

Project Type

NAME

Project Type

NAME

Project Type

NAME

Project Type

NAME

Project Type

NAME

all stars