Βοήθεια

Επιστροφές ή Αντικαταστάσεις

Πως επιστρέφω την παραγγελία μου;

Στην Converse δεν είμαστε χαρούμενοι εάν δεν είσαι και εσύ. Γι’ αυτό σου δίνουμε τη δυνατότητα να επιστρέψεις με εύκολο τρόπο τα προϊόντα που επιθυμείς. Οι αγορές σου στο Converse.gr μπορούν να επιστραφούν έως και 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής τους. Για να μπορέσουμε να δεχτούμε την επιστροφή σου, βεβαιώσου ότι τα προϊόντα δεν φορέθηκαν, βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και με τις πρωτότυπες ετικέτες.

Για να προχωρήσει η διαδικασία επιστροφής της παραγγελίας σας, θα χρειαστεί να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επιστροφής που μπορείτε να τη βρείτε και στο κάτω μέρος της σελίδας μας. Στη συνέχεια να συσκευάσετε καλά το δέμα σας και να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας έτσι ώστε να ενημερώσουμε την εταιρεία courier είτε για να παραλάβει από το χώρο σας είτε για να την παραδώσετε σε συνεργαζόμενο κατάστημα της εταιρείας courier.

Εάν χρειάζεσαι περαιτέρω βοήθεια, επικοινώνησε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών.

Εάν επιλέξεις διαφορετική εταιρεία ταχυμεταφορών από αυτή που συνεργαζόμαστε, είσαι υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής του δέματός σου.

 

Ποια είναι η διαδικασία επιστροφής χρημάτων;

Αφού παραλάβουμε και επεξεργαστούμε την επιστροφή της παραγγελίας σου, θα λάβεις ενημερωτικό email. Η επιστροφή χρημάτων θα προχωρήσει με τον ίδιο τρόπο που επέλεξες να πληρώσεις την παραγγελία σου, εντός 5 εργάσιμων ημερών. Αναλυτικότερα:

  • Για τις παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με κάρτα, τα χρήματα θα πιστώνονται στην ίδια κάρτα.
  • Για τις παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με τραπεζική κατάθεση, τα χρήματα θα πιστώνονται στον ίδιο λογαριασμό που έγινε η κατάθεση.
  • Για τις παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με Paypal, τα χρήματα θα πιστώνονται στον ίδιο λογαριασμό Paypal.
  • Για τις παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με δωροκάρτα/πιστωτικό Converse, θα εκδοθεί πιστωτικό ανάλογα με την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων.
  • Για τα προϊόντα που έχεις λάβει ως δώρο από τρίτο πρόσωπο θα σου εκδοθεί πιστωτικό που αντιστοιχεί στην αξία της επιστροφής σου. 
Τρόπος Πληρωμής Ημέρες επιστροφής χρημάτων
Κάρτες (Πιστωτική/Χρεωστική/Εικονική) Έως 5 εργάσιμες ημέρες
Τραπεζική κατάθεση / IRIS Έως 5 εργάσιμες ημέρες
PayPal Έως 5 εργάσιμες ημέρες
Αντικαταβολή Έως 5 εργάσιμες ημέρες με κατάθεση σε λογαριασμό


Οι ημέρες επιστροφής χρημάτων αρχίζουν να υπολογίζονται από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σου.

Λάβε υπόψη ότι ο χρόνος παραλαβής της παραγγελίας σου ενδέχεται να αυξηθεί σε περιόδους υψηλής επισκεψιμότητας (επίσημη περίοδο εκπτώσεων, Black Friday) ή για λόγους ανωτέρας βίας.

 

Μπορώ να επιστρέψω κάτι που έλαβα ως δώρο;

Φυσικά. Μπορείς να μας επιστρέψεις μέρος ή και όλη την παραγγελία που έλαβες ως δώρο. Στη φόρμα επιστροφών θα χρειαστεί να συμπληρώσεις τον αριθμό παραγγελίας που αναφέρεται στην ηλεκτρονική κάρτα αλλαγής που έλαβες. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς είτε να κάνεις αντικατάσταση με άλλο μέγεθος ή χρώμα ίδιου μοντέλου, είτε να λάβεις πιστωτικό για μελλοντική σου αγορά.

 

Πρέπει να πληρώσω για τα έξοδα επιστροφής της παραγγελίας μου;

  • Καλύπτουμε το κόστος επιστροφής της παραγγελίας σου εφόσον χρησιμοποιήσεις την εταιρεία Courier που συνεργαζόμαστε.
  • Σε κάθε παραγγελία αντιστοιχεί μία δωρεάν επιστροφή, για κάθε επόμενη θα επιβαρυνθείς με τα έξοδα επιστροφής.
  • Δεν αναλαμβάνουμε τα έξοδα επιστροφής, σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία courier επιλέξεις.
  • Δεν αναλαμβάνουμε τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων που αποστέλλονται από την Κύπρο.
Εταιρείες courier που συνεργαζόμαστε Χώρα Email
Easy Mail Ελλάδα Δίκτυο EasyMail
ACS Ελλάδα Δίκτυο ACS
Box Now Ελλάδα Επιστροφή μέσω Box Now